

OFFICIAL TIMETABLE Round 2

Monday, 3 rd April, 2023		
Admin Checks, Kart Draw, Racing Gears Check, Weigh-in		7:30 PM - 9:00 PM
Drivers Briefing		9:15 PM - 9:35 PM
Drivers walk through pitlane weighing procedures		9:40 PM - 9:55 PM
Free Practice Group A	10 MINUTES	10:10 PM - 10:20 PM
Qualifying Group A	10 MINUTES	10:30 PM - 10:40 PM
Free Practice Group B	10 MINUTES	Weigh in Group A 10:55 PM - 11:05 PM
Qualifying Group B	10 MINUTES	11:15 PM - 11:25 PM
		Weigh in Group B + Kart Draw for Day 2
Tuesday, 4 th April, 2023		
Drivers Arrival		8:00PM – 8:30 PM
Warm-Up Group 1	10 MINUTES	8:50 PM - 9:00 PM
Pre-Final Group 1	10 LAPS	9:15 PM - 9:30 PM
Warm-Up Group 2	10 MINUTES	Weigh in Group 1 9:50 PM - 10:00 PM
Pre-Final Group 2	10 LAPS	10:15 PM - 10:30 PM
Final (Group 1)	15 LAPS	Weigh in Group 2 10:50 PM - 11:10 PM
		Weigh in Final Group 1
Grand Final (Group 2)	15 LAPS	11:30 PM - 11:50 PM
		Weigh in Grand Final Group 2
TROPHY PRESENTATION		12:15

TROPHY PRESENTATION

Please note that the Timetable could be modified before or on the race day.





