

OFFICIAL TIMETABLE Round 4

Tuesday, 9th May, 2023		
Admin Checks, Kart Draw, Racing Gears Check, Weigh-in		5:30 PM - 6:50 PM
Drivers Briefing		7:00 PM - 7:15 PM
Free Practice Group A	10 MINUTES	7:30 PM - 7:40 PM
Qualifying Group A	10 MINUTES	7:50 PM - 8:00 PM
Free Practice Group B	10 MINUTES	Weigh in Group A 8:15 PM - 8:25 PM
Qualifying Group B	10 MINUTES	8:35 PM - 8:45 PM
Wednesday, 10th May, 2023		Weigh in Group B + Kart Draw for Day 2
Drivers Arrival		5:50PM - 6:20 PM
Warm-Up Group 1	10 MINUTES	6:30 PM - 6:40 PM
Pre-Final Group 1	10 LAPS	6:50 PM - 7:05 PM
Warm-Up Group 2	10 MINUTES	Weigh in Group 1 7:20 PM - 7:30 PM
Pre-Final Group 2	10 LAPS	7:40 PM - 7:55 PM
Final (Group 1)	12 LAPS	Weigh in Group 2 8:10 PM - 8:30 PM Weigh in Final Group 1
Grand Final (Group 2)	12 LAPS	8:45 PM - 9:05 PM
TROPHY PRESENTATION		Weigh in Grand Final Group 2 9:25 PM

Please note that the Timetable could be modified before or on the race day.





